מחממים יחד דבש וסוכר עד שהסוכר נמס. מצננים. ממיסים את השוקולד מעל אדים או במיקרו. מוסיפים לתערובת הדבש.
מנפים את הקמח לקערה גדולה וצרים גומה במרכז. מוסיפים אלסרים, קליפות הדר, תבלינים וביצים טרופות. מוסיפים גם את תערובת הדבש והשוקולד, מערבבים ולשים לבצק לר רך מדי.
עוטפים את הבצק בניר אלומיניום ומקררים במשך לילה. מרדדים הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 5 מ´מ. חותכים לריבועים של 4X6 ס´מ ומעבירים לתבניות אפיה גדולות. משאירים רווח קטן בין המלבנים. אופים בחום בינוני (190 מעלות) במשך כ-15 דקות.
כשהעוגיות מצטננות אפשר לטבול אותן בשוקולד מומס. בלי הציפוי העוגיות ישארו כשבוע בכלי סגור היטב - אם לא יאכלו אותן. (80 עוגיות)
בתאבון
הודעה לגולשים באתר
התוכן באתר זה קובץ ממגוון רחב של מקורות איכותיים וממספר גדול של אתרים מתחומים שונים וברובו אינו נכתב על ידנו אלא מצוטט כמו שהוא תוך מתן קרדיט ליוצריו על ידי הפניית הגולש. אם אהבתם את הכתבה אנו מזמינים אתכם לגלוש אל האתר המקורי ע"י לחיצה על הלינק בסוף הכתבה ,כמו כן, מוצג שמו של מחבר המאמר ליד הקישור לאתר המקור. אנא זיכרו כי איננו אחראים לעדכניותו של המידע או לתכנים פוגעניים לכאורה מהסיבות הנ"ל ,למרות שאנו משתדלים לפרסם רק מאמרים מאומתים ומדוייקים. כמו כן, הכניסה לאתר זה מהווה הצהרה כי אתם מוותרים בזאת על כל דרישה משפטית כעת ולאחר הגלישה באתר וכי קראתם את ההקדמה הנ"ל והבנתם אותה על כל המשתמע ממנה. יחד עם זאת, אם מצאתם כתבה המפורסמת כאן ואשר לדעתכם פוגעת בכם באיזו שהיא צורה אנא צרו קשר עמנו בהקדם